Wat anderen zeggen...

Ervaringen van enkele deelnemers

“Een stiltedag met Ilse, echt een cadeautje! De locatie, de lunch, de fijne oefeningen door Ilse, de stilte…
Alles is heerlijk aan de stiltedag. Alles kan, alles mag, maar vooral niets moet. Ilse begeleidt je op een hele prettige manier met een mooie mix van oefeningen. Ik ben helemaal opgeladen door te vertragen en gun iedereen dit waardevolle cadeautje.”

foto Karien voor review
Karien

“Ik kom uit Ierland, het land met ’the gift of the gab’, wat betekent ‘goed van de tongriem gesneden zijn’. Wij praten graag de hele dag door. Stil blijven in gezelschap van anderen voelt ongemakkelijk. Dus het idee om zes uur lang niet te praten, was spannend. Ilse heeft een sfeer gecreëerd waarin het okay was stil te zijn en bezig te zijn met jezelf. Niet te hoeven praten gaf mij eigenlijk een heerlijk gevoel van ruimte en rust in mijn geest. Mijn lichaam was ook goed gevoed door een heerlijke lunch, vol gezonde gerechten. Een volgende gelegenheid om de stilte te ervaren ben ik er graag weer bij.”

Brenda

“Ik heb genoten van de stiltedag. Een dag waar alle stress letterlijk uit je lichaam vloeit. De manier waarop jij de meditaties en de yoga oefeningen begeleidt ervaar ik als heel prettig. Je hebt een fijne stem en laat iedereen vrij in z’n eigen mogelijkheden en binnen z’n eigen grenzen waardoor je je niet gedwongen of stuntelig voelt als iets niet zo goed lukt. De locatie en het eten en drinken waren weer helemaal passend. Genoten van de heerlijke salades en een korte wandeling.” 

Jenny

“Het was een mooie dag. De mindfulness oefeningen op de mat waren vanwege mijn rug niet goed voor me hoewel ik wel tot rust kwam. De lunch was overheerlijk. Het middagprogramma was erg aangenaam. De oefeningen in de tuin waren heerlijk mede dank zij de prachtige omgeving en het goede weer”. 

Herman

“Ik vond de stiltedag erg goed en heb het als zeer waardevol ervaren (ik raad het dan ook iedereen aan). Ik ben zeker voornemens om in het najaar weer mee te doen als je het aanbiedt. Even een stap terug, uit de waan van de dag, even bij jezelf!” 

Silvia

“De stiltedag is een verwenmoment voor jezelf. Met een variatie aan oefeningen zodat de dag voorbij vliegt. Tussen de oefeningen toe zijn er voldoende mogelijkheden om in alle rust te genieten van de fraaie omgeving en het heerlijke eten.” 

Helga

“Een hele fijne ervaring weer om een dag niet te praten of bezig te zijn met de omgeving of andere mensen. Het was mijn tweede keer dus ik wist wat ik ongeveer kon verwachten. De oefeningen en meditatie vond ik erg fijn. Ik vind de manier waarop Ilse dat doet heel prettig. Kalm en ontspannen en je krijgt de tijd om alles op je in te laten werken. Voelen hoe je adem gaat is erg fijn. Bewust worden van wat je voelt of hoort en denkt, vind ik wel heel moeilijk. Dus veel oefenen. Rennen en vliegen en druk zijn wordt naar de achtergrond gedrongen. De locatie is prachtig en nodigt ook uit om stil te zijn en bewust te kijken, voelen en denken. Het blijft een hele fijne ervaring en wanneer ik weer de kans krijg om mee te doen dan zal ik dat zeker niet aan mij voorbij laten gaan. Ilse bedankt voor de fijne dag en de overheerlijke lunch die je voor de deelnemers hebt gemaakt.” 

Jeannet
Jeannet

Nieuwsbrief

Contact

Nieuwsbrief

Contact