Aanmelding
Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur. Ook neem ik contact met je op voor een voor een kort (telefonisch) kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om de wederzijdse verwachtingen af te stemmen.

Annuleren door deelnemer
Bij annulering tot een maand van tevoren wordt de helft van het cursusgeld in rekening gebracht. Annuleer je binnen een maand voor aanvang van de training dan wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht. Bij bijzondere omstandigheden is na overleg het eventueel mogelijk je training naar een ander moment te verplaatsen.  

Annuleren door trainer
Het kan voorkomen dat een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, bijvoorbeeld door ziekte van de trainer. In dat geval zul je hiervan zo tijdig mogelijk op de hoogte worden gesteld. In overleg wordt een nieuwe datum vastgesteld of zal het cursusgeld worden geretourneerd. Ook als het het geldende minimum aantal aanmeldingen niet wordt gehaald, kan de training worden geannuleerd.

Vergoeding door zorgverzekeraar
Ilse Raanhuis is door de VMBN gecertificeerd mindfulness trainer (MBSR)-hoogste categorie. Ze voldoet aan de voorwaarden om aanmerking te komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar.
Via deze link kom je op een overzichtspagina met informatie over de vergoeding van een mindfulnesstraining bij de verschillende zorgverzekeraars. Deze overzichtspagina wordt ieder jaar bijgewerkt, zodat de vergoedingen en premies actueel blijven.

Vertrouwelijkheid
De persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en de contactgegevens niet met derden gedeeld.

Disclaimer
De deelnemer is altijd zelf verantwoordelijk voor de keuze en de manier van meedoen aan oefeningen/activiteiten tijdens de training, en mogelijke consequenties hiervan voor zijn gezondheid. Dientengevolge kan hij/zij de trainer niet aansprakelijk stellen voor enige schade als gevolg van hiervan. Ook voor het beheer van persoonlijke eigendommen tijdens de training kan de trainer geen verantwoordelijkheid nemen.

Nieuwsbrief

Contact

Nieuwsbrief

Contact